41737765_1953411598057824_5506174173988257792_n

GRAFISCH

& WEB DESIGNER

Korte Samenvatting

Mijn naam is Jeroen Sepers, Geboren in Hoorn op 8-4-1986

Op april 2009 ben ik als zelfstandige ondernemer begonnen onder de naam Miracle Graphic Design waarbij mijn focus altijd lag op het ontwerpen van Logo's en huisstijlen voor de startende ondernemer.

Sinds 2014 ben ik verder gegaan onder de naam Probaat Media.

Door middel van studie en ervaring ben ik gegroeid en heb ik veel ervaring op gedaan op gebied van webdesign, SEO en Internet Marketing.

Probaat Media is een Doeltreffende Full Service onderneming die zich hoofdzakelijk op de startende ondernemers richt.

Logo's, huisstijlen, reclamewerk en websites voor voordelige prijzen en garant voor kwaliteit.
Aantrekkelijke tarieven voor alle producten en diensten.

Ook ontwerp ik voor particulieren uitnodigingen, trouwkaarten, geboortekaartjes etc.

248

Afgeronde Projecten

20

Jaar Ervaring

1503

Red Bulls

Hoe werkt het?

Telefonisch of via het contactformulier kunt u contact met me opnemen.
D.m.v. een (persoonlijke/telefonische) kennismaking informeer ik naar uw specifieke wensen.
Zodra ik van u een opdracht heb ontvangen ga ik er direct mee aan de slag.

Biografie Jeroen Sepers

Creatieve geest

Ik ben een creatieve ontwerper, Geboren op 8-4-1986 in de Gemeente Hoorn (Noorn-Holland).

Al vanaf jongs af aan als een creatieve geest me veel bezig gehouden met handvaardigheid, keramiek, schilderen, tekenen, samenstellen van computers en er achter proberen te komen hoe bepaalde producten werken.

 

Computers

Al sinds 1991 kwam ik in aanraking met computers doordat mijn vader  de functie "Directeur IT-Beleid" had bij Unieconsult, dit is de automatisering van de samenwerkende "Van Den Broek"Bedrijven.

Samen met mijn broer Rogier leerde ik al snel hoe ik computers moest samenstellen, repareren en daarmee veel computer gerelateerde problemen op te lossen. Zodoende kwam ook de interesse om er achter te komen hoe bepaalde producten (apparaten) werkte. Hierbij was het natuurlijk ideaal om kapotte apparaten te demonteren om te achterhalen waar de problemen lagen en er een oplossing voor te zoeken.

In deze jongere jaren heb ik ook teken les gevolgd en verschillende keramiek lessen bijgewoond.

creative-mind.jpg.480x0_q71_crop-scale

Photoshop

In de periode van 1998 tot en met 2003 begon ik me te interesseren in bewerkings- programma's zoals Adobe Flash, Adobe Photoshop om hiermee Flash animaties te maken en foto's te bewerken.

Voor velen mensen in mijn directe omgeving begon ik wallpapers te maken (bewerkte persoonlijke foto's met creatieve achtergronden), deze werden gebruikt als achtergronden voor computers en websites zoals Cu2 en Hyves.

 

Videografie

In dezelfde periode van 1998 tot en met 2003 hield ik me ook veel bezig met Fotografie en Videografie. Groot deel van de filmmateriaal werd gebruikt om Muziekvideo's te maken.

Hierbij werd gebruik gemaakt van software zoals Magix Video deluxe en Cyberlink Powerdirector.

Van 2004 tot en met 2008

flash and photoshop

Zelfstandige ondernemer

In 2009 ben ik als Zelfstandige Ondernemer begonnen en officieel als Designer aan het werk gegaan onder de bedrijfsnaam Miracle Graphic Design.

Dit zelfde jaar heb ik een cursus gevolgd voor startende ondernemers om te leren een Ondernemingsplan en promotie plan te maken en marktonderzoek te doen. "Dit is een onderzoek waarbij informatie wordt verzameld over (mogelijke) markten of klanten. "

Doelgericht heb ik me gefocust op de Startende Ondernemer, begonnen met het aanbieden van logo ontwerpen, huisstijlen, visitekaartjes, reclamewerk  en voor particulieren geboortekaartjes en uitnodigingen.

business-plan-de-winstmaker

Webdesign

Ik had nog geen kennis van web design maar wel de interesse om hier mee aan de gang te gaan. In April 2009 ben ik begonnen aan een eigen website die ik maakte met HTML, hier maakte ik gebruik van software zoals Adobe Dreamweaver en Editplus.

Om meer te leren over html, css, php en javascript ben ik templates en content management systemen op het internet gaan downloaden en deze uit elkaar gaan halen om zodoende er achter te komen wat voor functies bepaalde codes hadden.

"Alle kennis valt aan te leren en niets is onbereikbaar. Als een ander het kan, kan ik het ook"

Met deze doel voor ogen heb ik geleerd om te werken met html, css, php, javascript en cms.

Twee belangrijke dingen voor een succesvolle website had ik mezelf aangeleerd.

Dat is:

  • een gebruiksvriendelijke website maken
  • zorgen voor een mooie uiterlijk

Maar hoe mooi je website ook is en hoe goed het ook werkt, zonder rekening te houden met SEO is een website niet vindbaar voor jouw klanten.

 

SEO

Vanaf 2011 ben ik onderzoek gaan doen op het gebied van Zoekmachine optimalisatie, Affiliate Marketing en Google Adsense.

Meerdere cursussen heb ik hier in gevolgd en vervolgens direct de kennis gebruikt om het te realiseren in een werkend product. Vervolgens heb ik verschillende websites gemaakt die automatisch zorgde voor een passief inkomen door middel van gebruik te maken van marktonderzoek, Affiliate advertenties en zorgen voor een Sterke Google Rank positie waardoor ik veel verkeer kreeg naar mijn websites.

 

Coaching

Vanaf eind 2011 begon ik zelf met het coachen van mensen om websites te maken die goed gevonden worden en geld binnen halen door middel van marktonderzoek, Affiliate advertenties en Google Advertenties.

dreamweavee en editplus

CMS

Jeroen is een grote voorstander van content management systemen, een content management heeft de voordeel dat het er voor zorgt dat gebruikers/eigenaren met gemak zelf berichten, pagina's en producten kunnen toevoegen en bewerken op hun website. Content management systemen zijn makkelijk te optimaliseren om goed vindbaar te maken voor zoekmachines.

Door te werken met CMS kan je er ook voor zorgen als designer dat de kostprijs veel lager ligt dan een website waarbij die van uit niets moet worden geschreven.

Sinds 2010 heeft Jeroen veel geleerd over content management systemen zodat hij deze naar de smaak van iedere klant kan aanpassen.

Tot op heden is Jeroen actief als grafisch en webdesigner. De kennis op het gebied van Internet marketing wordt hierbij gebruikt om er voor de zorgen dat de websites voor klanten goed gevonden worden voor zoekmachines en deze dus hoog scoren bij Google.

 

Tot Ziens Miracle Graphic Design en hallo Probaat Media

Vanaf mei 2014 veranderd Miracle Graphic Design in Probaat Media. Vanaf 2009 Heeft Miracle Graphic Design bestaan waarbij het alleen ging om Grafisch Design. Maar door de nieuwe kennis op het gebied van webdesign, internet marketing en wat nog gaat komen in de toekomst zal Miracle Graphic Design verder gaan onder de naam Probaat Media.

 

Gezicht van Probaat Media

Jeroen Sepers is in meeste gevallen de contact persoon en zal de meeste projecten leiden en intake gesprekken houden.

wordpress_3