Hieronder de stappen die we zullen uitvoeren en u in de toekomst ook zelf kan doen.

Stap 1. We gaan een herstelpunt maken op uw PC: Zodat we aanpassingen kunnen doen op uw PC en mocht er in de toekomst zich problemen voordoen dan kan je terug naar de huidige staat dat de PC zich bevind.

Cc-Clener-25-1Stap 2. PC Opschonen: Tijdelijke en overbodige bestanden worden van uw pc verwijdert samen met cookies. (Verbeterd te snelheid en prestaties van uw pc)

Stap 3. Uw geïnstalleerde programma’s controleren: We gaan controleren of er geen software is geïnstalleerd op uw pc wat schadelijk is.

Stap 4. Uitschakelen van overbodige programma’s bij opstarten van pc: Dit zorgt er voor dat uw pc sneller opstart.

CCleaner Windows Downloaden

 

 

 

Stap 5. Gratis Versie installeren van Malwarebytes  Anti-Malware: Na installie gaan we een controle doen of er geen gevaarlijke Malware aanwezig is op uw pc.

Malware (kort voor malicious -kwaadaardige- software) staat voor een veelheid aan vormen van vijandige, 
schadelijke of irritte software en programmacode. malwarebytes_iconDeze worden speciaal ontworpen om een computer te infiltreren zonder dat de eigenaar daar toestemming voor heeft verleend, of er zelfs maar van op de hoogte is. Malware kan de computer binnenkomen via e-mail, afbeeldingen op websites, USB-sticks, etc.

Malwarebytes Windows Downloaden

 

 

 

bullguardStap 6. GRATIS Proefversie installeren van BullGuard Internet Security: De proef versie is 60 dagen geldig.

Dit is een goede manier om kennis te maken met de software en te kijken of de software je pc goed beschermt tegen virussen en kwaadaardige websites.

BullGuard Internet Security Windows

 

 

[mediagrid cat="93" filter="0" title_under="0" r_width="auto"]