Startende ondernemer

Er komt veel veel op je af

Als startende ondernemer komt er veel op je af, in het opzetten van een eigen bedrijf gaat veel tijd zitten. Daarom bieden wij bij Probaat Media tegen aantrekkelijke prijzen het ontwerpen van een logo aan voor hun bedrijf. Want een logo is toch een belangrijk kenmerk wat u van het begin tot het eind bij u zult hebben, een logo is ook deels uw visitekaartje.

Kostbare tijd besparen

Veel startende ondernemers willen geld besparen door zelf een logo in elkaar te zetten wat veel kostbare tijd in beslag neemt van de ondernemer, die er meestal ook niet de juiste software voor heeft.

Krap budget

Door de krappe budget van een startende ondernemer kan het weliswaar moeilijk zijn om de stap te nemen een groot bedrijf te benaderen om voor een aanzienlijk hoog bedrag een logo en huisstijl te laten maken, en daarbij meestal als een nummertje worden behandeld.

Uw wensen realiseren

Probaat Media pakt dit anders aan en bied u als startende ondernemer Snel en Voordelig een logo van kwaliteit aan, we nemen graag deze last van u af door met zorg een passend logo naar uw wensen te realiseren, daarbij krijgt u 1 contactpersoon die u het gehele proces van dienst zal zijn.

Intake gesprek

Jeroen Sepers komt bij je langs voor een Persoonlijke intake gesprek als je in Zuid Limburg woont.

Als je niet in Zuid Limburg woont dan zal de intake gesprek telefonisch en of via email plaats vinden om met u uitgebreid te bespreken wat uw wensen zijn.

Voorbereiding

We raden je aan vast goed voor te bereiden voordat het gesprek plaats vind zodat je duidelijk kan aangeven wat je voorkeuren zijn, zo kunnen we sneller van start gaan.

Denk hierbij aan:

  1. Kleur (warm, koud, rustgevend)
  2. Vormgeving (strak, modern, speels)
  3. Font (Lettertype)
  4. Doelgroep (jongeren,volwassenen)

Contact

Wij houden graag ook tijdens het proces dat de logo wordt ontworpen telefonisch en of via e-mail contact om eventuele kleine aanpassingen te maken om alle wensen te realiseren.

 Interessante Pakketten

Ook bieden we momenteel 2 pakketten aan, de Alles in 1 pakket en Starters pakket.

Deze pakketten zijn erg interessant voor de Startende Ondernemer.

Klik op 1 van de pakketten om te kijken wat er in zit.

  1. Alles in 1 pakket
  2. Starters pakketstartende ondernemer