Mijn mening over Jeroen.
Een persoon die een enorme kennis heeft over website, internet, hoe je de dingen die je als gebruiker niet ziet (de achtergrond) op een professionele, gebruiksvriendelijke  en aangename manier op de voorgrond (zichtbaar voor de klant) kunt plaatsen. 

Uiteraard zegt dit nu iemand die heel weinig verstand van zaken heeft en dat is het bijzondere aan Jeroen. 

Ofwel hij in de regel 5 stappen vooruit is in zijn denken heb ik als klant nooit het gevoel dat ik te traag ga of dat hij op mij(n) moet wachten. Geduldig wacht hij tot je klaar bent en vervolgens scheidt hij op een vriendelijke manier het kaft van het koren. Hiernaast stelt hij Hans Strackgelijktijdig een aantal dingen voor die soms verbazingwekkend intelligent zijn, het gekke is dat ik als klant het gevoel heb hier een bijdrage in te hebben. 

Jeroen zit met passie in zijn werk, hij wordt niet MOE dingen uit te leggen voor te stellen en opnieuw uit te leggen. Als je hem de vrije hand geeft kun je alleen met bewondering opmerken in welke tijd en met welke efficiëntie hij dingen creëert. Uiteraard doet hij geen stappen zonder af te checken of je HET als klant hier mee eens bent. 
 
De service is eveneens een terrein wat naar mijn mening bijzonder is. Misschien herkent u zich in het volgende. De paar problemen die er waren tijdens het gebruik zijn in de regel aan mij als klant te wijten. Ofwel het duidelijk is dat het niet aan de bouwer ligt laat Jeroen je nooit merken dat je fout bent ingegaan. Met humor en begrip legt hij gewoon uit wat er aan de hand is, herstelt het van afstand of komt zonder problemen zo snel mogelijk bij je aan. 
 
De prijzen zijn meer dan redelijk, zeker in relatie met wat het opbrengt. Als je ervoor kiest kan Jeroen het ook verzorgen dat je plaats op de ranking bij Google behoorlijk hoog komt te staan. De klanten welke dit genereert dekken de kosten van Jeroen met gemak, althans bij mij. 
 
Ben je van plan een website te laten bouwen ga een vrijblijvend gesprek met Jeroen aan en het zou mij verbazen als je dan niet net zo enthousiast bent dan ik. 
 
groet Hans Strack