Via een kennis ben ik in contact gekomen met Jeroen Sepers; ik had namelijk al lange tijd 2 websites in aanbouw die niet afgewerkt waren en waarvoor ik al heel veel betaald had.

Jeroen is na het eerste mailcontact diverse malen bij mij thuis gekomen om in eerste instantie voor één site te inventariseren wat mijn wensen waren en toe te lichten wat zijn mogelijkheden zijn om hulp te bieden.

marijke1

Hij denkt méé, zoekt mee, doet voorstellen en geeft een uitstekende uitleg hoe de site wordt/is opgebouwd. Jeroen heeft veel geduld, maar pusht op een vriendelijke manier ook als even de tijd ontbreekt om overleg te plegen zodat de snelle voortgang in het ontwerp en online brengen van de site gewaarborgd is. Hierdoor staat er in recordtijd een uitstekend resultaat.

Gezien de goede ervaringen heb ik hem ook opdracht gegeven de tweede site compleet te maken en dit alles tegen zeer redelijke prijzen. Het prettige is dat je bij Jeroen niet het gevoel hebt dat er “geld wordt verdiend” aan de opdracht, integendeel: in ieder geval het eerste gesprek is kostenloos en ook het advies dat gegeven wordt. Al de extra tijd en de overleggen maken onderdeel uit van de tegen een overeengekomen prijs, waarbij ook nog de keuze wordt gelaten tussen een “normaal” pakket of een zeer uitgebreid site-pakket. Maar zelfs in het laatste geval is de prijs redelijk. De extra opties worden uitgebreid toegelicht en het is maar net welke wensen je als toekomstig gebruiker hebt; mocht iets er “leuk” uitzien maar is dit voor jouw doeleinden niet effectief, zal het eerlijke advies zijn om geen gebruik te maken van deze optie.

Dàt is de werkwijze van Jeroen: open en eerlijk communiceren, behulpzaam en dienstverlenend.

De door hem gebouwde sites zijn voor de bezoeker zeer gebruiksvriendelijk en kunnen bovendien door de gebruiker na een heldere instructie desgewenst zelf beheerd worden.

Mooi is dat Jeroen er in slaagt de site hoog op de diverse zoekmachines geplaatst te krijgen en dat het ontwerp bovendien voor zowel smartphone als tablet gemakkelijk te lezen is.

Bovendien ontwerpt hij goede logo’s, bruikbaar voor zowel visitekaartjes als briefpapier.

Niets dan lof voor Jeroen: hij werkt zeer snel, accuraat, is altijd telefonisch bereikbaar en neemt op de kortst mogelijke termijn contact op met de mededeling dat de gestelde vraag is beantwoord/het probleem is opgelost, vaak zelfs nog met een duidelijke toelichting.

Ik kan Jeroen bij iedereen die een site wil laten ontwerpen aanbevelen: naar mijn ervaring heb je in principe binnen één maand een site waarmee je je uitstekend kunt presenteren.

Ik wens hem heel veel succes met zijn bedrijf en werkzaamheden.

Mr M.C.M.A. Ophey, bac