Jo Bader

Een tijdje geleden kwam ik op het idee om een eigen website te starten. Al snel kwam ik via het net uit Bij Jeroen Sepers eigenaar van Probaat Media
Na contact te hebben gehad met Jeroen en mijn wensen kenbaar heb gemaakt is hij aan de slag gegaan.
Het logo van mijn site is tevens ook ontworpen door Jeroen.

(meer…)

Marijke Ophey

Via een kennis ben ik in contact gekomen met Jeroen Sepers; ik had namelijk al lange tijd 2 websites in aanbouw die niet afgewerkt waren en waarvoor ik al heel veel betaald had.

Jeroen is na het eerste mailcontact diverse malen bij mij thuis gekomen om in eerste instantie voor één site te inventariseren wat mijn wensen waren en toe te lichten wat zijn mogelijkheden zijn om hulp te bieden.

(meer…)

Hans Strack

Mijn mening over Jeroen.
Een persoon die een enorme kennis heeft over website, internet, hoe je de dingen die je als gebruiker niet ziet (de achtergrond) op een professionele, gebruiksvriendelijke  en aangename manier op de voorgrond (zichtbaar voor de klant) kunt plaatsen. 

Uiteraard zegt dit nu iemand die heel weinig verstand van zaken heeft en dat is het bijzondere aan Jeroen. 

(meer…)

veiligbetalen

Let op!

De scans van de Anti-Malware en Anti-Virus software kunnen soms erg lang duren, meestal is dit wanneer u veel schijfruimte verbruikt en of een trage pc hebt.

De medewerker die u helpt zal dan op een later tijdstip terugkomen om de eventueel gevonden bedreigingen te controleren en verwijderen.